Butoi Lazy Dreams Voia Glamping

 • Bungalow
 • 2 persoane
 • 363
  de la 100 lei /noapte
  Rezervă

  • Tip cazare Camping/ Bungalow
   Bungalow
  • Capacitate găzduire
   2 persoane
  • Check-in
   16:00
  • Check-out
   11:00
  • Măsuri sanitare
   Ca răspuns la situația generată de coronavirus, la această proprietate se iau măsuri sanitare și de siguranță suplimentare.
  • Modalitate de plată
   Cash sau card
  Descriere

  Lazy Dreams Voia Glamping este situat în inima Daciei, la poarta Munților Apuseni, în județul Hunedoara, comuna Balsa, satul Voia. Aceasta cochetă așezare, un satuc de vreo 80 de suflete, a fost datată documentar încă din 1509.
  Lazy Dreams Voia Glamping este un concept personal, cat se poate de ecologic, care îți propune sa trăiești o nouă experiența bazată pe comuniunea perfectă între om și natura. Aici experienta innoptatului in mijlocul naturii, in corturi de lux, care dispun de toate facilitățile de care ai nevoie, este imbinata cu viața simpla si fericită traita în satele de-alta data ale bunicilor. Aceasta destinatie de basm, cu locuințe din bumbac, lemn și piatră este special concepută pentru a te relaxa și pentru a te sprijini în dezvoltarea unei stări de bine care sa te insoteasca de îndată ce ne calci pragul.
  Unde mai pui că oamenii sunt mai mereu zâmbitori și își deschid larg porțile pentru a te primi în acest univers în care timpul curge lent, într-un ritm pe care ai face bine să ți-l însușești de la început. Vei vedea cum, de îndată ce nu mai forfotești, vei câștiga timpul de partea ta și, odată cu el, acea libertate ce te încarcă cu energie cât ai clipi. Viata la tara are o curgere lină, fara cascade. Linistea de aici este relaxanta, diferita de linistea urbana apăsătoare.
  Peisajele care ne înconjoară sunt incredibil de frumoase, și nu o spunem doar noi, ci dimpotrivă, turiștii care au ajuns prin părțile acestea.


  Spatiul
  Spațiul a fost gandit si amenajat inițial doar pentru bucuria familiei și a prietenilor. Acum ne-am hotarat sa te invitam și pe tine sa trăiești ceea ce noi cunoaștem de ani buni și să te alături în impartasirea visului nostru.
  Lazy Dreams Voia Glamping poate găzdui până la șase persoane. Cazarea se face în doua corturi de bumbac și un inedit butoi de lemn, fiecare dintre acestea fiind montate pe cate o platforma de lemn si beneficiind de o terasa proprie. Întregul concept se bazează pe utilizarea materialelor ecologice, fără însă a renunța la confortul unui hotel.
  Corturile cu o dimensiune generoasa, aproximativ 20 mp fiecare, sunt mobilate personalizat, întreg mobilierul fiind lucrat manual din lemn cu o vechime și o poveste inedită. Dispunand de paturi mari, confortabile, corturile sunt incalzite și dotate cu energie electrică, prize și lămpi suficiente pentru a satisface orice necesitate. Atmosfera locului este completata de diverse obiecte împrumutate din casele bunicilor și, din loc în loc, cu elemente unice care sa sparga monotonia peisajului rustic.
  Platformele sunt confectionate din lemn, cu terase generoase, cu spațiu privat pentru relaxare, unde poti sa-ti incarci bateriile în inima naturii, de unde te poți conecta cu liniștea și viața satului sau, seara, poți sa te joci cu mana printre stele.
  Butoiul de stejar oferă o experienta inedita de cazare pentru doua persone, dispune de terasa proprie si a fost conceput sa ofere spațiu suplimentar de cazare pentru familiile sau grupurile care vor sa fie foarte aproape unii de alții.
  Deși cele doua corturi împart aceeași curte mare (vreo 5000 mp), fiecare oaspete are acces la zonele izolate pierdute prin curte (terase, foisoare, hamace, hinte) sau zonele comune – zona de bucătărie dotată cu tot ce este nevoie pentru a te auto gospodării (aragaz, cuptor cu microunde, cuptor electric, cafetiera, fierbator, frigider, veselă, zona pentru gratare sau ceaun), zona de toalete , dus cu apa caldă permanent, totul conceput și realizat în același stil minimal pentru o viata tihnita.

  Experienta
  Surpriza noastra pentru tine, in acesta vara, va fi amenajarea unui cinematograf în aer liber, unde vei putea alege sa vizionezi un film bun, tolănit langa un foc de lemne și un pahar de vin. Cinematograful este cu circuit închis, nu vor avea acces persoane din afara glampingului.
  Si daca am reusit sa-ti starnim curiozitatea, îți propunem sa incerci alături de noi și alte experiențe, în funcție de perioada din an cand te-ai hotarat sa ne vizitezi:
  - drumetii pe munte, în aer curat și revigorat, în conexiune cu natura, pentru descoperirea vieții sălbatice,
  - picnic în natură, în pădure sau în poiana, pe deal sau în vale, după preferintele fiecaruia, pe care poți sa îl organizezi singur sau te putem ajuta noi,
  - hamace, balansoare, leagane, hinte, sezlonguri, baloti de paie unde poți sa nu faci nimic sau poti sa simti lumea rurala si sa vezi peisaje pitoresti încremenite în timp,
  - fructe proaspete, culese direct din gradina care iti sta la dispoziție sau fructe de pădure pe care te ducem sa ți le culegi singur,
  - daca vrei sa stai tolanit in tihna, sa-ti savurezi cafeaua, o carte buna sau pur și simplu sa stai degeaba, îți oferim o întreagă gradina parfumata si colorata, spatioasa, cu panorama superba,
  - poti lua branza direct de la producatorii locali, poti participa la mulsul oilor,
  - poți lua miere direct de la crescătorii locali de albine, poți vedea stupii și poți participa la recoltarea mierii.

  Localizare
  Strada Principala 49, Voia, Hunedoara
  Tarif și disponibilitate

  Recenzii

  Pentru această proprietate
  încă nu sunt disponibile evaluări.

  Oferte recomandate

  Cort Lazy Dreams Voia Glamping
  Camping/ Bungalow
  Voia, Hunedoara
 • Cort
 • 2 persoane
 • Parcare PrivatăVedere la munteGrădină
 • de la 250 lei/noapte
  Contactează-ne